DJ-ImageSlider

  • super-foto-199.jpg
  • super-foto-169.jpg
  • super-foto-189.jpg
  • super-foto-134.jpg
  • super-foto-165.jpg
  • super-foto-1741.jpg
  • super-foto-48.jpg
  • super-foto-204.jpg
  • super-foto-371.jpg
  • super-foto-182-d.jpg
  • nowe-14.jpg
  • super-foto-69.jpg
  • super-foto-76.jpg
  • super-foto-113.jpg
  • super-foto-116.jpg
  • super-foto-13.jpg
  • super-foto-173.jpg
  • super-foto-12.jpg
  • super-foto-146.jpg
  • super-foto-26.jpg
  • super-foto-7.jpg
  • super-foto-67.jpg
  • super-foto-1731.jpg
  • super-foto-145.jpg
  • super-foto-25.jpg
  • super-foto-33.jpg
  • super-foto-127.jpg
  • super-foto-89.jpg
  • super-foto-321.jpg
  • nowe-1.jpg
  • super-foto-55.jpg
  • nowe-23.jpg
  • super-foto-198.jpg
  • super-foto-152.jpg
  • nowe-31.jpg
  • super-foto-111.jpg
  • super-foto-5.jpg
  • nowe-22.jpg
  • super-foto-168.jpg
  • super-foto-32.jpg
  • super-foto-161.jpg
  • nowe-38.jpg
  • super-foto-99.jpg
  • super-foto-91.jpg
  • super-foto-331.jpg
  • super-foto-144.jpg
  • super-foto-192.jpg
  • nowe-48.jpg
  • super-foto-166.jpg
  • super-foto-6.jpg

Wyspa Putuoshan

W czasie pobytu na wyspie należy również spróbować lokalnej kuchni, której specjalnością są "owoce morza" - występują tu w wielkiej różnorodności i są podawane na bardzo różne sposoby - od świeżych jeszcze ruszających się, po smażone, wędzone, gotowane, podawane na słodko np. z miodem czy suszone.

 

Image
Scroll to top